Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 
DITEC az Automata Bejáratok Specialistája

DITEC ARC kapumozgató

DITEC kapumozgató motor szárnyas kapukra 5 év garanciával

Svéd minőség megfizethető áron

DITEC kapumozgató ISO minősítéssel

A közel négy évtizedes múltra visszatekintő DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége, melynek kapumozgató és egyéb kaputechnikai berendezései már több mint 20 éve vannak jelen Magyarországon. Az ARC egy kiforrott konstrukció, egy jól bevált kapumozgató motor, melynél megbízható működés, a 24 voltos technológiával párosítva kimagasló biztonsággal párosul. Az ARC kapumozgató családi és társasházak kapuinak gyakori nyitására lett kifejlesztve. A csuklókaros hajtóműnek köszönhetően olyan speciális helyeken is alkalmazható, ahol a hagyományos karos kapumozgató automatikák, a kapuoszlop vastagsága vagy más helyi körülmény miatt nem szerelhetők fel. Az elmúlt évtizedek alatt eladott és felszerelt, sok ezer ARC kapumozgató automatika bizonyítja a DITEC minőségét és a megbízhatóságát.

Kapumozgató

Ha ARC kapumozgató automatika nyitja a kapuját, nem kell többé kiszállnia az autójából, mert a hazaérkezés mindig kellemes és kényelmes. Elég csak egy gombnyomás az autóban ülve, és már is nyílik a kapu. Az ARC kapumozgató megbízható és hű társa lesz a mindennapokban, mert a DITEC, az EU szabványok és az ISO 9001 szerinti, legszigorúbb minőség biztosítási követelmények alapján gyártja és ellenőrzi berendezéseit.

A magas minőség egyik legjobb bizonyítéka, hogy minden ARC kapumozgató automatikát 5 év garanciával kínálunk.

DITEC ARC kapumozgató 5 év garanciával

Mit nyújt Önnek a DITEC ARC kapumozgató?

ARC csuklókaros kapumozgató

A zömök és erőt sugárzó külső, egy nagy teljesítményű, csendes, megbízható kapumozgató motort és hajtóművet rejt.

 

Erős, időjárásálló műanyag burkolat védi a kapumozgató automatikát.

 

Elegáns, karcsú, ám még is szilárd krómacél karozat biztosítja a kapcsolatot a kapu és a kapumozgató automatika között.

Mechanikus végállások helyett, érintkezés nélküli nyomatékfigyelés. Nincsenek többé elkopó és korrodálódó végállás kapcsolók. Az ARC kapumozgató automatika mindig pontosan és biztonságosan zárja a kapuját.

ARC kapumozgató motor alkalmazhatósági tartománya

Az ARC-1BH kapumozgató motorjának nyomatéka 300 Nm. Így akár 5 méteres vagy 500 kg-os kapuszárnyakat is könnyedén mozgat.

DITEC ARC kapumozgató motorok műszaki adatai


DITEC ARC kapumozgató - biztonságos használat és megbízhatóság

Szélsőséges időjárási körülmények is megbízhatóan működik. Lehet hideg tél, vagy forró nyár, az ARC kapumozgató automatika biztos működésére mindig számíthat.

DITEC ARC kapumozgató motor szárnyas kapukhoz

Az ARC kapumozgató motor speciális kialakításának köszönhetően akár 120°-os nyitásra is képes.

ARC kapumozgató

Rácsukás elleni védelem ODS akadályérzékeléssel. A vezérlő elektronika a kapuszárnyak mozgását folyamatosan ellenőrzi. A kapuszárny akadályba ütközésekor, a balesetek elkerülése végett, a vezérlés a kapumozgató motort és a kaput megállítja. Így maximális a biztonság még a fotocellák által nem védett területen is. A kapumozgató automatika alap tartozéka a rácsukódás elleni fotocellás védelem is.

 

Az ARC kapumozgató automatika kiegészíthető induktív hurokkal, él védelemmel és a kapuszárnyak mozgására figyelmeztető villogó lámpával is. Így tovább lehet fokozni szeretteink és értékeink biztonságát.


DITEC ARC kapumozgató automatika önzáró hajtóművel - így külön zárra nincs szükség. A motor és a hajtómű, a konstrukciójából adódóan áramkimaradás esetén is biztosítja a kapu zárt állapotát.


Áramkimaradás esetén, egy kulcs segítségével, függetleníthető a kapumozgató motor a hajtóműtől, ezáltal a kapu kézzel is mozgathatóvá válik.

ARC kapumozgató kioldása áramkimaradás esetén

DITEC ARC kapumozgató motor szárnyas kapukhoz

Csuklókaros kapumozgató kétszárnyú deszkázott kapun

 

>>> Kérjen kapunyitó árajánlatot most <<<

 

Csuklókaros kapumozgató egyszárnyú kovácsoltvas kapun

Szárnyas kapumozgató motor

A DITEC ARC kapumozgató automatika elegánsan mutat a faburkolatú, kovácsoltvas és tömör kapukon egyaránt.

 

Ideális kapumozgató automatika Vastag kapuoszlopok esetében, mert az oszlop belső oldalától a kapu forgáspontja akár 300 mm távolságra is lehet.

 

A speciálisan kialakított csuklókar lehetővé teszi olyan helyeken is a felszerelését, ahol más típusú kapumozgató berendezéssel az automatizálás nem volna megvalósítható.


Csuklókaros kapumozgató automatika paneles kapun

Csuklókaros kapumozgató motor

Az ARC kapumozgató tartozéka a túlfeszültség és hő ellen védett intelligens vezérlés, melyhez akár beléptető vagy parkoló rendszer, és többféle biztonsági és kényelmi eszköz is csatlakoztatható.

Szünetmentesen is működik az ARC kapumozgató automatika. Áramkimaradás esetére az opcióként választható, szünetmentes működéset biztosító akkumulátoros tápegység. Így mindig teljes a kényelem.

Az igény szerint bekapcsolható automata zárás funkció segítségével a DITEC ARC kapumozgató a kaput automatikusan is becsukhatja Ön helyett.

Szünetmentesítő készlet ARC kapumozgató motorhoz


Távirányítók és egyéb kapumozgató kiegészítők

DITEC kapumozgató távirányító

DITEC kapumozgató távirányító fali tartóval

DITEC kapumozgató távirányító több színben

Európai szabvány szerinti, 433,92Mhz-es, ugrókódos, távirányítás. A DITEC új fejlesztésű rádiórendszerének köszönhetően, rossz szándékkal hiába másolják le a kapumozgató távirányító kódját. A kód minden gombnyomásra változik, amit csak a vezérlésbe épített rádióvevő tud követni. Így a másolt kód nem használható, és az Ön távirányítója nélkül a kaput illetéktelenek nem nyithatják.

A DITEC a távirányítókat hatféle színben gyártja, így akár a család minden tagjának más-más színű lehet a kapumozgató távirányítója. Elegáns fali tartó és napellenzős tartó teszi lehetővé, hogy ne csak a kulcscsomón legyen távirányító, hanem bárhól, ahol csak szükségünk van rá.

A DITEC ARC kapumozgató motor használatát többféle kiegészítő teszi kényelmesebbé


DITEC kapumozgató kulcsos kapcsolója
DITEC kapumozgató vezetékes kódkapcsoló
DITEC kapumozgató vezeték nélküli kódkapcsoló

Hagyományos kulcsos kapcsoló, digitális kódtasztatúra vezetékes kivitelben és ugrókódos rádiórendszerrel is. Egy DITEC kapumozgató akár így is vezérelhető.

Elegáns alumínium fotocellatartó oszlop DITEC kapumozgatókhoz
DITEC biztonsági fotocella rácsukódás ellen
DITEC kapumozgató biztonsági fotocella rácsukódás ellen

Biztonsági fotocella a rácsukás ellen. Szerelhető oszlopra, falra és falba süllyesztve egyaránt. ARC kapumozgató nem okozhat balesetet.

 

Sárga villogó lámpa DITEC kapumozgatókhoz

Sárga villogó lámpával lehet figyelmeztetni az utcai autós és a gyalogos forgalmat a kihajtásra. Ezáltal a balesetek elkerülhetők.

 

Társasházi alkalmazásoknál, vagy más forgalmas kapuknál forgalomirányító lámpával tovább lehet fokozni a biztonságot, segíteni a gyors és zökkenőmentes áthaladást.

Forgalomirányító lámpa társasházi kapumozgatók kiegészítője

DITEC kapumozgató beléptető rendszerhez is

Fokozott biztonságot igénylő helyeken akár kártyás beléptető rendszer vagy mobiltelefonos távirányítás is vezérelheti az ARC kapumozgató automatikát.

DITEC ARC kapumozgatók motor a Fűvészkert kapuján

 

>>> Kérjen kapunyitó árajánlatot most <<<

 

DITEC ARC kapumozgató a Fűvészkertben

Minden DITEC kapumozgató automatika ISO 9001 minősítéssel rendelkező, az Európai Unióban lajstromozott és minden érvényben lévő, ide vonatkozó előírásnak megfelelő, CE jelzéssel ellátott termék.

 

A tervezésüknél és gyártásuknál figyelembe vették és beépítették a (98/37/EC) Gépészeti Előírásokban, a (89/336/EEC) Elektromágneses Illeszkedési Előírásokban, és a (73/23/EEC) Törpefeszültségű Előírásokban rögzített elvárásokat

Dőljön hátra és élvezze a DITEC, Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége által nyújtott kényelmet és biztonságot.

Az alábbi kép egy átlagos igényeket kiszolgáló, DITEC ARC kapumozgató automatika kábelezését és beépítési helyzetét mutatja. Az egyéb igények, és a helyszín ismeretében a kábelezés vagy az automatika elhelyezkedése ettől eltérhet.
Szakmai tanácsért forduljon hozzánk bizalommal: +36 24 526 300 és +36 30 283 6800.

DITEC ARC kapumozgató kábelezési rajza

1. Távirányító
4. 230 V AC tápfeszültség
7. Biztonsági fotocella
2. Villogó lámpa
5. Vezérlés
3. Kulcsos vagy kódkapcsoló
6. Motor

A DITEC ARC kapumozgató automatika méretei

DITEC ARC kapumozgató méretek

A DITEC ARC kapumozgató beépítéséhez szükséges helyigényeket az alábbi rajz mutatja

DITEC ARC kapumozgató beépítési helyigénye

DITEC ARC kapunyitó motor szárnyas kapukhoz 5 év garanciával

Tekintse meg további kapumozgató automatikáinkat

Lakossági kapunyitó - Ipari kapunyitó - Toló kapunyitó - Szárnyas kapunyitó - Garázs kapunyitó
DITEC kapunyitó és garázskapu szaküzlet és bemutatóterem.
Kapunyitó és garázskapu telepítés Budapesten és Pest megye területén.
Hőszigetelt garázskapu - Automata garázskapu - Távirányítású garázskapu
Szaktanácsadás, felmérés, beépítés, automatizálás

Látogasson el bemutató termünkbe is, ahol az kaputechnika és biztonságtechnia rendszereink működés közben is megtekinthetők és kipróbálhatók.

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat