Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 
DITEC az Automata Bejáratok Specialistája

DITEC LUXO kapunyitó

DITEC kapunyitó motor szárnyaskapukra 2 év garanciával

Svéd minőség megfizethető áron

DITEC kapunyitó ISO minősítéssel

A közel négy évtizedes múltra visszatekintő DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége, melynek kapunyitó berendezései már több mint 20 éve vannak jelen Magyarországon. A LUXO kapunyitó egy kimondottan nagy teljesítményű automatika, melynél megbízható működés kimagasló biztonsággal párosul.

Ezt a kapunyitó típust családi és társasházak, valamint ipari és kereskedelmi létesítmények nagyméretű kapuinak gyakori mozgatására fejlesztettek ki. Az elmúlt évtizedek alatt több ezer felszerelt LUXO kapunyitó automatika bizonyítja a DITEC minőséget és a megbízhatóságot.

A DITEC LUXO családiházak és társasházak ideális kapunyitó automatikája.
Nagyméretű és nagysúlyú kapukhoz, IPARI igénybevételre is.

DITEC LUXO kapunyitó

Nem kell többé kiszállnia az autójából, mert a megérkezés mindig kellemes és kényelmes. Elég csak egy gombnyomás az autóban ülve, és már is nyílik a kapu. Megbízható és hű társa lesz a mindennapokban, mert a DITEC, az EU szabványok és az ISO 9001 szerinti, legszigorúbb minőség biztosítási követelmények alapján gyártja és ellenőrzi kapunyitó berendezéseit.

Így hát nem véletlen, hogy minden lakossági felhasználású DITEC LUXO kapunyitó automatikára 2 év garancia vonatkozik.

DITEC LUXO kapunyitó 2 év garanciával

Mit nyújt Önnek a LUXO kapunyitó?

DITEC LUXO kapunyitó motor

Masszív, erőt sugárzó ám még is elegáns megjelenés.

Igényes eloxált alumínium burkolat védi a kapunyitó motort, a hajtóművet és garantálja a hosszú élettartamot.

Mechanikus végállások helyett, érintkezés nélküli nyomatékfigyelés. Nincsenek többé elkopó és korrodálódó végállás kapcsolók.

Kétszárnyú kapun LUXO kapunyitó

Rácsukás elleni védelemként ODS akadályérzékeléssel. A kapuszárny akadályba ütközésekor, a baleset elkerülése végett, a kapunyitó motor a kaput megállítja. így maximális a biztonság még a fotocellák által nem védett területen is.

A kapunyitó szett része a fotocellás védelem, de kiegészíthető a gépjárműveket érzékelő induktív hurokkal és a kapuszárnyak mozgására figyelmeztető villogó lámpával is. így tovább lehet fokozni szeretteink és értékeink biztonságát.

DITEC UXO kapunyitó vezérlővel

Szélsőséges időjárási körülmények sem jelentenek problémát. Lehet hideg tél, vagy forró nyár, szakadó eső vagy viharos erejű szél, a LUXO kapunyitó mindig megbízhatóan működik.

 

DITEC LUXO kapunyitó - erő és teljesítmény

A DITEC LUXO kapunyitó motor a nagyméretű és nagy súlyú kapuk ideális automatikája.

DITEC LUXO kapunyitó automatika - Média Center Campona - RTL KLUB

 

Ipari és kereskedelmi létesítmények, társasházak kapuinak mozgatására tervezték, intenzív igénybevételre. Masszív felépítésének köszönhetően a napi több száz nyitás és zárás sem jelent különösebb megterhelést.

 

DITEC LUXO kapunyitó automatika az RTL KLUB kapuján

LUXO kapunyitó cégek és telephelyek nagyméretű kapuira

A DITEC LUXO kapunyitó könnyedén bírkózik meg a nagyméretű és nagy súlyú kapukkal. Ha nagy erőre van szükség, itt a megoldás.


DITEC LUXO kapunyitó alkalmazhatósági tartománya

A 3000N motorteljesítmény és a speciális hajtómű, akár 5 méteres vagy 500 kg-os kapuszárnyakat is könnyedén mozgat.

 

>>> Kérjen kapunyitó árajánlatot most <<<

 

DITEC LUXO kapunyitó kétszárnyú kovácsoltvas kapun

Az önzáró hajtómű. Így külön zárra nincs szükség. A motor és a hajtómű, a konstrukciójából adódóan biztosítja a kapu zárt állapotát áramkimaradás esetén is.

ZEN távirányítók

Európai szabvány szerinti, 433,92Mhz-es, ugrókódos, távirányítás. A DITEC saját fejlesztésű rádiórendszerének köszönhetően, rossz szándékkal hiába másolják le a távirányító kódját. A kód minden gombnyomásra változik, amit csak a vezérlésbe integrált rádióvevő tud követni. Így a másolt kód nem használható, és az Ön távirányítója nélkül a kaput illetéktelenek nem nyithatják.

Nem jelent problémát az automatikus záródás sem. Ha netán feledékeny, a DITEC LUXO kapunyitó automatikusan is becsukhatja a kaput Ön helyett.


A LUXO kapunyitó áramkimaradás esetén kulccsal kioldható
Áramszünet esetén, egy kulcs segítségével, függetleníthető a motor a hajtóműtől, ezáltal a kapu kézzel is mozgathatóvá válik.

 

Túlfeszültség és hő ellen védett, intelligens vezérlés, melyhez akár beléptető rendszer vagy parkoló rendszer, és még számtalan biztonsági és kényelmi eszköz is csatlakoztatható.

 

A LUXO kapunyitó akkumulátoros készlettel szünetmentesíthető

A motor 220 voltos és 24 voltos verzióban is készül. Ez utóbbi a VIVA-H típusú vezérléssel, a beépített akkumulátoroknak köszönhetően áramkimaradás esetén is működik.

LUXO kapunyitó egyszárnyú kovácsoltvas kapun

A LUXO kapunyitó speciális kialakításának köszönhetően akár 120°-os nyitásra is képes. Így olyan kapuk esetében is alkalmazható, ahol más kapunytók nem tudnak megfelelni az ilyan irányú igényeknek.

DITEC LUXO kapunyitók műszaki adatai

A sokoldalú vezérlő elektronika mindenben Önt szolgálja. Ha netán feledékeny, a kaput automatikusan is becsukhatja Ön helyett.

LUXO kapunyitó Lakihegyen a Komp utcai lakóparkben

A DITEC LUXO egy biztonságosan használható elektromos kapunyitó. A tökéletesen szigetelt motorház és a 24 voltos verziójú motor kimagasló érintésvédelmi biztonságot jelent.


LUXO kapunyitó a sokoldalú kapunyitó

Fotocellák és egyéb kiegészítők

Kiegészítők egész sora szolgálja az ön kényelmét és biztonságát. Így a szárnyas kapunyitó a távirányításon kívül vezérelhető még beléptető rendszerről, kódkapcsolóról és mobiltelefonról is. Ahol a fotocellák kábelezése nem oldható meg, vezeték nélküli fotocellákkal valósítjuk meg a rácsukódás elleni védelmet.

DITEC villogó lámpa

Sárga villogó lámpával lehet figyelmeztetni az utcai autós és a gyalogos forgalmat a kihajtásra. Ezáltal a balesetek elkerülhetők.

 

Társasházi alkalmazásoknál, vagy más forgalmas kapuknál forgalomirányító lámpával tovább lehet fokozni a biztonságot, segíteni a gyors és zökkenőmentes áthaladást.

Piros-zöld forgalomirányító lámpa

DITEC LUXO kapumozgató beléptető rendszerről is vezérelhető

Fokozott biztonságot igénylő helyeken akár beléptető rendszer által vagy mobil telefonról is vezérelhető.


Minden DITEC automatika ISO 9001 minősítéssel rendelkező, az Európai Unióban lajstromozott és minden érvényben lévő, ide vonatkozó előírásnak megfelelő, CE jelzéssel ellátott termék. A tervezésüknél és gyártásuknál figyelembe vették és beépítették a (98/37/EC) Gépészeti Előírásokban, a (89/336/EEC) Elektromágneses Illeszkedési Előírásokban, és a (73/23/EEC) Törpefeszültségű Előírásokban rögzített elvárásokat

Dőljön hátra és élvezze a DITEC, Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége által nyújtott kényelmet és biztonságot.

 

>>> Kérjen kapunyitó árajánlatot most <<<

 

Az alábbi kép egy átlagos igényeket kiszolgáló, DITEC LUXO kapunyitó automatika kábelezését mutatja.

Az egyedi igények és a helyszín ismeretében a kábelezés ettől eltérhet. Szakmai tanácsért forduljon hozzánk bizalommal: +36 24 526 300 és +36 30 283 6800.

DITEC LUXO kábelezése


1. Távirányító
4. 230 V AC tápfeszültség
7. Biztonsági fotocella
2. Villogó lámpa
5. Vezérlés
3. Kulcsos kapcsoló
6. Motor


A DITEC LUXO kapunyitó motor méretei

DITEC LUXO kapunyitó motor méretei


A kapunyitó motor beépítéséhez szükséges helyigények

LUXO elektromos kapunyitó automatika beépítési helyigénye

DITEC LUXO kapunyitó motor szárnyas kapukra 2 év garanciával.

Tekintse meg további kapunyitó automatikáinkat is, hogy teljes legyen a kényelme.

További termékeink

Hőszigetelt garázskapu - Szekcionált garázskapu - Automata garázskapu
DITEC és ECOTOR garázskapu bármilyen egyedi méretben FELÁR NÉLKÜL.
Lakossági kaputechnika - Ipari kaputechnika
Biztonságtechnika A - Z-ig. Riasztó rendszer, beléptető rendszer, kamerás megfigyelő rendszer.
Minden ami biztonságtechnika
Helyszíni felmérés, szaktanácsadás, beépítés, automatizálás, teljes körű kivitelezés.

Látogasson el bemutató termünkbe is, ahol az kaputechnika és biztonságtechnia rendszereink működés közben is megtekinthetők és kipróbálhatók.

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat