Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 
DITEC az Automata Bejáratok Specialistája

Ipari kapunyitó

DITEC DOD-12, DOD-14 és DOD-15
ipari kapunyitó motorok szekcionált kapukra, 2 év garanciával

DITEC ipari kapunyitó ISO minősítéssel

Svéd minőség megfizethető áron

A közel négy évtizedes múltra visszatekintő DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége, melynek berendezései már több mint 20 éve vannak jelen Magyarországon. A DOD egy kimondottan nagy teljesítményű ipari kapunyitó automatika család, melynél megbízható működés kimagasló biztonsággal párosul. Ipari és kereskedelmi létesítmények, társasházi teremgarázsok szekcionált kapuinak gyakori mozgatására fejlesztettek ki. Az elmúlt évtizedek alatt eladott és felszerelt, sok ezer DOD ipari kapunyitó automatika bizonyítja a DITEC kimagasló minőségét és a megbízhatóságát.

Univerzális ipari kapunyitó motor és hajtómű szekcionált kapukhoz,
valamint toló- és csuklóajtókhoz

DITEC ipari kapunyitó automatika 2 év garanciával

A DOD ipari kapunyitók megbízható és hű társai lesznek a mindennapokban, mert a DITEC, az EU szabványok és az ISO 9001 szerinti, legszigorúbb minőség biztosítási követelmények alapján gyártja és ellenőrzi berendezéseit.

 

Így hát nem véletlen, hogy minden DITEC ipari kapunyitó 2 év garanciával. kerül felszerelésre.

Az elosztó központok, raktárak, kereskedelmi vagy ipari létesítmények, társasházi teremgarázsok és szervizek nagyméretű szekcionált kapuinak kézi mozgatása lassú, és a magasabb kapuk esetében szinte lehetetlen. Ideális megoldás egy megbízható működésű ipari kapunyitó automatika.

Mit nyújt Önnek a DOD ipari kapunyitó motor?

Masszív, erőt sugárzó, ám még is elegáns megjelenésű ipari kapunyitó motor.

Igényes és tartós alumínium ötvözetű hajtóműház és ABS burkolat védi a motort, a hajtóművet és garantálja a hosszú élettartamot.

Belső, mikrokapcsolós, forgótárcsás végállások, melyek segítségével, milliméter pontosan állítható be nyitási és a zárási pozíció. Így elkerülhető, hogy a lecsukott szekcionált kapu alatt rés legyen.

Intelligens és sokoldalú E1A típusú vezérléssel szerelve a rácsukás ellen ODS akadályérzékelés véd. A kapu akadályba ütközésekor, a baleset elkerülése végett, a DITEC ipari kapunyitó motor a kaput megállítja. Így maximális a biztonság még a fotocellák által nem védett területen is. Az automata rendszer kiegészíthető fotocellás védelemmel, induktív hurokkal és a kapu mozgására figyelmeztető villogó lámpával is.

DITEC ipari kapunyitó

DITEC ipari kapunyitó automatika szekcionált kapukra

DITEC ipari kapunyitó lentről nézve

A DITEC DOD ipari kapunyitó a nagyméretű és súlyos kapuk ideális automatikája.

 

Ipari és kereskedelmi létesítmények, társasházi teremgarázsok szekcionált kapuinak gyakori mozgatására tervezték, intenzív igénybevételre. Kimondottan masszív felépítésű ipari kapunyitó motor. Napi több száz nyitás és zárás sem jelent különösebb megterhelést.

 


A DITEC ipari kapunyitó szinte bármilyen típusú és sínvezetésű szekcionált kapura felszerelhető, a kapu bal és jobb oldalára egyaránt.

 

 

Szélsőséges időjárási körülmények is megbízhatóan működik. Lehet hideg tél, vagy forró nyár, a DOD ipari kapunyitó nem hagyja cserben.

DITEC ipari kapunyitó oldalról

DITEC DOD ipari kapunyitó műszaki adatok

DITEC ipari kapunyitó akár 19 méter magas kapukra is

 

A 45 - 65 Nm forgatónyomaték és a speciális hajtómű lehetővé teszi, hogy a DOD ipari kapunyitó a kimondottan nagy méretű, akár 19 méter magas ipari kapukat is könnyedén mozgasson.

 

A DITEC DOD ipari kapunyitó önzáró hajtóművel rendelkezik, így külön zárra nincs szükség.
Az ipari kapunyitó motor és a hajtómű, a konstrukciójából adódóan áramkimaradás esetén is biztosítja a kapu zárt állapotát.

 

A DITEC ipari kapunyitó áramkimaradás esetén is biztosítja a kapu zárt állapotát

Áramkimaradás esetén a DITEC ipari kapunyitó egy könnyed mozdulattal függetleníthető a kaputól. Ezáltal a kapu kézzel is mozgathatóvá válik.

 

 

 

Ha nincs elegendő hely a tengelyvégi hajtómű felszerelésére, akkor a DOD ipari kapunyitó egy láncos kiegészítő készlet segítségével a torziós tengelytől eltolva is felszerelhető.

DOD ipari kapunyitó láncos kiegészítő készlettel


DITEC E1A sokoldalú vezérlő ipari kapunyitó motorokhoz

Túlfeszültség ellen védett, intelligens vezérlés, melyhez a számtalan biztonsági és kényelmi eszköz (biztonsági fotocella, pneumatikus vagy fotocellás él védelem, villogó lámpa, forgalomirányító lámpa, digitális kódkapcsoló, kulcsos kapcsoló, húzókapcsoló, induktív hurokérzékelő) mellet akár beléptető vagy parkoló rendszer is csatlakoztatható.

 

Ha netán feledékeny, az ipari kapunyitó kaput automatikusan is becsukhatja Ön helyett.

 

Az ipari kapunyitó alap esetben nyomógombokkal vagy távirányítással működtethető.


Európai szabvány szerinti, 433,92Mhz-es, ugrókódos, távirányítás. A DITEC saját fejlesztésű rádiórendszerének köszönhetően, rossz szándékkal hiába másolják le a távirányító kódját. A kód minden gombnyomásra változik, amit csak a vezérlésbe integrált rádióvevő tud követni. Így a másolt kód nem használható, és az Ön távirányítója nélkül az ipari kapunyitó nem indul, és kaput illetéktelenek nem nyithatják.

Színes DITEC távirányítók ipari kapunyitó automatikákhoz is

DITEC távirányító napellenzős tartóval

DITEC távirányító falitartóval. Akár az ipari kapunyitó is vezérelhető.

A DITEC ipari kapunyitó rendszerekhez is alkalmazható négycsatornás távirányítóval négy különböző berendezés irányítható. A praktikus tartókonzolok segítségével könnyedén helyezhető el falon és az autóban egyaránt.

Az alábbi kép egy DITEC DOD ipari kapunyitó automatika leggyakoribb beépítési helyzetét és elektromos kábelezését mutatja.

DITEC ipari kapunyitó automatika leggyakoribb elhelyezgedése

A DITEC DOD ipari kapunyitó automatika egy univerzális, láncos, kiegészítő készlet segítségével tökéletesen alkalmas tolóajtók és csuklóajtók mozgatására is.

DITEC ipari kapunyitó automatika láncos készlettel tolókapukhoz

DITEC ipari kapunyitó motor rögzített láncos maghajtással tolókapukhoz

DOD ipari kapunyitó csuklószárnyas ajtón

Az egyéb igények és a helyszíntől függően a kábelezés és az automatika szerelési helyzete a fentiektől eltérhet. Szakmai tanácsért forduljon hozzánk bizalommal. Telefon: (06-24) 526-300, (06-30) 283-68-00).

DITEC DOD ipari kapunyitó motor szekcionált kapukra 2 év garanciával.

Minden DITEC ipari kapunyitó automatika ISO 9001 minősítéssel rendelkező, az Európai Unióban lajstromozott és minden érvényben lévő, ide vonatkozó előírásnak megfelelő, CE jelzéssel ellátott termék. A tervezésüknél és gyártásuknál figyelembe vették és beépítették a (98/37/EC) Gépészeti Előírásokban, a (89/336/EEC) Elektromágneses Illeszkedési Előírásokban, és a (73/23/EEC) Törpefeszültségű Előírásokban rögzített elvárásokat

Dőljön hátra és élvezze a DITEC, Európa legnagyobb, automata bejáratokat gyártó cége által nyújtott kényelmet és biztonságot.

Tekintse meg további ipari kaputechnikai termékeinket is, melyek hasznosak lehetnek az Ön vállalkozásában

Ne feledkezzen meg vállalkozása biztonságáról sem!

További termékeink

Hőszigetelt garázskapu - Szekcionált garázskapu - Automata garázskapu
DITEC és ECOTOR garázskapu bármilyen egyedi méretben FELÁR NÉLKÜL.
Lakossági kaputechnika - Ipari kaputechnika
Biztonságtechnika A - Z-ig. Riasztó rendszer, beléptető rendszer, kamerás megfigyelő rendszer. Minden ami biztonságtechnika
Toló kapunyitó - Szárnyas kapunyitó - Garázs kapunyitó - Lakossági és ipari kapunyitó
Helyszíni felmérés, szaktanácsadás, beépítés, automatizálás, teljes körű kivitelezés.

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat