Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 
DITEC Entrematic

NEOS toló kapunyitó

DITEC kapunyitó motor toló kapukra 5 év garanciával

Svéd minőség megfizethető áron

 

A közel négy évtizedes múltra visszatekintő DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat és kapunyitó motorokat gyártó cége, melynek berendezései már több mint 20 éve vannak jelen Magyarországon. A NEOS kapunyitó család a több mit 10 évig gyártott CROSS lakossági toló kapunyitó motorokat váltja. Fő különbség a gyorsabb működés és a nagyobb terhelhetőség.

NEOS toló kapunyitó

A DITEC által gyártott NEOS toló kapunyitó nem azoknak készült, akik csak egy-két évre terveznek. Hanem azoknak, akik hosszú távú, megbízhatóan működő, és minőségi megoldást keresnek a toló kapujuk mozgatására.

Ezért a DITEC újra alkotta a toló kapumozgatás fogalmát. Mindent újraterveztek az alapoktól, és minőségi alapanyagok felhasználásával, precíziós gyártástechnológiával hozták létre a NEOS kapunyitót.

A NEOS kapunyitók 2014-es megjelenésük óta sok ezer toló kapura felszerelve bizonyították, hogy a megbízható és stabil működés könnyen párosítható a kimagasló biztonsággal. A magas minőséget és a megbízhatóságot mi sem bizonyítja jobban, mint az
5 év garancia.

DITEC toló kapunyitó 5 év garanciával

 

DITEC NEOS kapunyitó intenzív igénybevételre

A NEOS kapunyitó egy kiforrott konstrukció, melyet kifejezetten, az átlagostól nagyobb igénybe vételre terveztek.

Nem jelent problémát a napi 100-200 nyitás sem.

Így kiválóan alkalmas nem csak családi házak, hanem társasházak és cégek telephelyin lévő toló kapuk mozgatására is.

A NEOS kapunyitó azonos külső megjelenéssel, de négyféle teljesítménnyel és belső kialakítással készül.

Így mindig a megtalálható a kapu méretéhez, súlyához és az igénybevételhez legjobban megfelelő toló kapunyitó automatika.

 

 

Többféle toló kapunyitó megoldás bármilyen helyzetre

Lehet Önnek kertes háza vagy vállalkozásának telephelye. A DITEC berendezései közül mindig kiválasztható az adott helyszínhez és a kapuhoz legjobban alkalmazható toló kapunyitó.

NEOS400 toló kapunyitó: akár 400kg-os kapukhoz, intenzív igénybevételre, maximum 12 méter kapuméretig, 25cm / másodperc, nyitási sebességgel.

NEOS600 toló kapunyitó: akár 600kg-os kapukhoz, intenzív igénybevételre, maximum 20 méter kapuméretig, 25cm / másodperc, nyitási sebességgel.

NEOS600 SUPERFAST toló kapunyitó: akár 600kg-os kapukhoz, intenzív igénybevételre, maximum 20 méter kapuméretig, extra gyors, 40cm / másodperc nyitási sebességgel.

NEOS1000 toló kapunyitó: akár 1000kg-os kapukhoz, intenzív igénybevételre, maximum 20 méter kapuméretig, 19cm / másodperc, nyitási sebességgel.

 

>>> Kérjen kapunyitó árajánlatot most <<<

 

DITEC NEOS a biztonságos kapunyitó

Minden DITEC kapunyitó alap funkciója az ODS akadályérzékelő rendszer. Az intelligens elektronika a kapu akadályba ütközésekor érzékeli az akadályt. Nem próbája meg összepréselni azt, hanem megállítja a kapu mozgását és az ellenkező irányba mozgatja, felszabadítva a kapun való áthaladást. Így maximális a biztonság még a fotocellák által nem védett területen is.

Minden DITEC kapunyitó ki van egészítve a biztonsági fotocellával is, mely a kapunyílás két oldalára kerül felszerelésre. Amíg a két fotocella között akadály van, a kapu nem záródik. Ha a fotocella záródás közben érzékel akadályt, azonnal megáll a kapu és visszanyit.

Olyan kapuk esetében, ahol személyautó és teherautó forgalom is van, a fotocella duplán kerül felszerelésre. Így nem történhet rácsukódásos baleset.

A fotocellák szerelhetők külső és belső oldalon egyaránt, így tovább fokozható a biztonságos toló kapu használat.

DITEC NEOS toló kapunyitó nyitás oldali, hátsó fotocellákkal kiegészítve. Ez védelmet nyújt nyitáskor a kapu mögötti területen.

 

DITEC NEOS az intelligens kapunyitó

NEOS toló kapunyitó fa burkolatú kapun

A DITEC NEOS toló kapunyitó a beépített intelligens vezérlésébe nem csak fotocellák csatlakoztathatók. Kiválóan alkalmas villogó lámpa és kerti világítás vezérlése, vagy más biztonsági eszközök kezelésére, de akár beléptető vagy parkoló rendszer részeként is alkalmazható.

DITEC ZEN 2 és 4 csatornás távirányítók

Európai szabvány szerinti, 433,92Mhz-es, ugrókódos, távirányítás. A DITEC saját fejlesztésű rádiórendszerének köszönhetően, rossz szándékkal hiába másolják le a távirányító kódját. A kód minden gombnyomásra változik, amit csak a vezérlésbe integrált rádióvevő tud követni. Így a másolt kód nem használható, és az Ön távirányítója nélkül a kaput illetéktelenek nem nyithatják.

 

NEOS a hosszú távú kapunyitó megoldás

A hosszú élettartam és a megbízható működés két alapfeltétele a minőségi kapunyitó berendezés és a szakszerű kivitelezés.

A minőségi toló kapunyitó alapja egy masszív, alumínium öntvény ház. Stabilan tartja az mozgató motort és a vezérlő elektronikát. Rozsdásodás kizárva. A beépített egyenáramú motor nem csak biztonságos használatot biztosít, de a 24 voltos technológia nagyobb terhelhetőséget is jelent. Napi 100-200 nyitás sem okoz gondot. Megbízhatóan működik -20 és +50°C között.

NEOS toló kapunyitó felépítése

A toló kapunyitó automatika lelke az erős, strapabíró, folyamatos kenésű, fogaskerekes motoros hajtómű, mely hosszú évekig fogja Önt szolgálni. A motor hajtóműve önzáró. Ez a megoldás zárva tartja a kapuját áramkimaradás esetén is. Illetéktelenek nem tudják eltolni. A tartozék kulcs segítségével lehet csak a motort kioldani, és ezt követően kézzel mozgatni.

Ha áramkimaradás esetén is működtetni kell a toló kaput, NEOS kapunyitó esetében nem probléma. A kapunyitó automatika kiegészíthető szünetmentes működést biztosító akkumulátor készlettel. Így mindig teljes a kényelem.

Az automata kapunyitó alap tartozéka az állítható rögzítő alaplemez. Ezzel lehet a kapunyitó motor helyzetét vízszintesen és függőlegesen is állítani. Ez biztosítja az automata rendszer hosszú élettartamát, mert lehetővé teszi a DITEC kapunyitó motor utólagos beállítást is, amivel a kapu esetleges szerkezeti megereszkedését lehet ellensúlyozni.

Az egész motoros hajtóművet egy kemény műanyag burkolat védi az időjárástól.

NEOS toló kapunyitó távirányítása könnyed és egyszerű mozdulat

A DITEC toló kapunyitó legmostohább időjárási körülmények között is megbízhatóan működik. Lehet hideg tél, vagy forró nyár, egy DITEC kapunyitó automatika nem hagyja cserben. Az elindulás és a hazaérkezés mindig kényelmes és biztonságos.

NEOS kapunyitó alsó sínes tolókapun

Gyors nyitással és zárással növeli az Ön kényelmét. A DITEC kapunyitó egy átlagos kaput alig 15 másodperc alatt kinyit vagy bezár.

NEOS Entrematic fotocellák és kiegészítők

Kiegészítők egész sora szolgálja az ön kényelmét és biztonságát. Így a toló kapunyitó a távirányításon kívül vezérelhető még beléptető rendszerről, kódkapcsolóról és mobiltelefonról is. Ahol a fotocellák kábelezése nem megoldható, vezeték nélküli fotocellákkal valósul meg a rácsukódás elleni védelem.

Nem jelent problémát az automatikus záródás sem. Ha netán feledékeny, a DITEC kapunyitó automatikusan is becsukhatja a kaput Ön helyett.

 

>>> Kérjen kapunyitó árajánlatot most <<<

 

NEOS kapunyitók műszaki adatai

NEOS kapunyitók műszaki adatai

A svédországi Entrematic Group AB, mint gyártó kijelenti, hogy minden DITEC kapunyitó automatika az Európai Unióban minden érvényben lévő, ide vonatkozó előírásnak megfelelő, CE jelzéssel ellátott termék. Úgy lettek kialakítva, hogy kézi mozgatású kapukra telepítve megfeleljen a 2006/42/EC irányelvnek, és az abban leírt biztonsági követelményeknek. Megfeleljen az 2006/95/EC Alacsony Feszültségű Irányelvnek, és a 2004/108/EC elektromágneses összeférhetőségre vonatkozó irányelveknek.

Dőljön hátra és élvezze a DITEC, Európa legnagyobb, automata bejáratokat és kapunyitó motorokat gyártó cége által nyújtott kényelmet és biztonságot.

NEOS kapunyitók kábelezése

Az alábbi kép egy átlagos igényeket kiszolgáló, DITEC toló kapunyitó automatika kábelezését mutatja.

NEOS toló kapunyitó kábelezése

Az egyedi igények és a helyszín ismeretében a kábelezés ettől eltérhet. Szakmai tanácsért látogasson el bemutatótermünkbe és hívja munkatársainkat: +36 24 526 300 és +36 30 283 68 00.

DITEC NEOS kapunyitó motor toló kapukra 5 év garanciával.

Látogasson el bemutató termünkbe is, ahol a NEOS toló kapunyitó működés közben is megtekinthető és kipróbálható.


Ditec, EcoTor, Euroholz és Hörmann GARÁZSKAPU
Garázskapu
ECOTOR
szekcionált
garázskapu
DITEC
szekcionált
garázskapu
EUROHOLZ
szekcionált
fa garázskapu
Hörmann LPU 40
szekcionált
garázskapu
Hörmann EPU 40
szekcionált
garázskapu

Időtálló szépség és elegancia
KOVÁCSOLTVAS és egyéb lakatos munkák
Kovácsoltvas
KOVÁCSOLTVAS
tolókapu és kerítés
KOVÁCSOLTVAS
szárnyas kapu és kerítés
KOVÁCSOLTVAS
korlát
 
Kényelem egy gombnyomásra -
KAPUNYITÓ automatikák
Kapunyitó
DITEC GLOBE
kapunyitó motor garázskapukhoz
DITEC CROSS
kapunyitó motor tolókapukhoz
DITEC OBBI
kapunyitó motor szárnyas kapukhoz
DITEC LUXO
kapunyitó motor szárnyas kapukhoz
DITEC CUBIC
kapunyitó motor szárnyas kapukhoz
 
Minőségi műanyag nyílászáró -
AJTÓ és ABLAK
AJTÓ és ABLAK
GEALAN - S-LINE
műanyag bejárati ajtó
és ajtópanelek
GEALAN
6 és 7 kamrás műanyag ablak és erkélyajtó
2 vagy 3 rétegű üvegezéssel, U = 1,0 vagy 0,65 W/m2K
GEALAN - GAVA PLAST
műanyag bejárati ajtó
és ajtópanelek

 Egy minőségi KLÍMA hűs és tiszta levegőt biztosít otthonában,
üzletében és irodájában
KLÍMATECHNIKA: Fujitsu klíma, Fisher klíma, LG klíma, MIDEA klíma, Panasonic klíma, Samsung klíma, hűtő – fűtő és páramentesítő klíma berendezések.
FUJITSU
hűtő - fűtő
klíma berendezések
FISHER
hűtő - fűtő
klíma berendezések
FISHER ART
hűtő - fűtő
klíma berendezések
LG
hűtő - fűtő
klíma berendezések
 
Gondoskodunk otthona védelméről is.
BIZTONSÁGTECHNIKA
Biztonságtechnika A - Z-ig
PARADOX
riasztó
rendszer
SAMSUNG
biztonsági kamera
megfigyelő
rendszer
EUROVIDEO
számítógép alapú

megfigyelő
rendszer
EUROVIDEO DVR
digitális képrögzítő
és megfigyelő
rendszer
SENGATE
infra kerítés
kültéri védelem

 

Az alábbi termékek a munkahelyén vagy a vállalkozásában is
hasznosak lehetnek.

További termékeinket megtalálja a felső menüsorban.

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat