Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 
 
DITEC Entrematic

POWER szárnyas kapunyitó

DITEC kapunyitó motor szárnyas kapukra 5 év garanciával

Svéd minőség megfizethető áron

A közel négy évtizedes múltra visszatekintő DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat és kapunyitó motorokat gyártó cége, melynek berendezései már több mint 20 éve vannak jelen Magyarországon.

A POWER kapunyitó család a több mit 10 évig gyártott LUXO szárnyas kapunyitó motorokat váltja. Fő különbség a nagyobb terhelhetőség és a hosszabb élettartam.

A POWER kapunyitó család megoldást nyújt szinte az összes szárnyas kapuautomatizálási problémára.

DITEC POWER kapunyitó

Legyen szó, akár családi házak kisebb, vagy társasházak, valamint ipari és kereskedelmi létesítmények nagyméretű kapuiról, a POWER kapunyitó megállja a helyét, szinte bármilyen környezetben.

Kifejezetten nagy igénybevételre lett tervezve. A típustól, a kapuszárny méretétől és súlyától függően minimum 100 000 - 600 000 nyitás tervezett élettartam. Ez egy átlagos családi ház esetében is több mint 25 év.

A DITEC által gyártott POWER szárnyas kapunyitó nem azoknak készült, akik csak egy-két évre terveznek. Hanem azoknak, akik hosszú távú, megbízhatóan működő, és minőségi megoldást keresnek a szárnyas kapujuk mozgatására.

A DITEC újgenerációs szárnyas kapunyitói új fogalmat adnak a kapunyitásnak. A tervezéstől kezdve, a felhasznált alapanyagokon keresztül, precíziós gyártástechnológiáig mindent úgy alakítottak, hogy egy nagyon tartós, és megbízható működésű kapunyitót hozzanak létre.

2017-es megjelenésük óta több ezer felszerelt POWER kapunyitó automatika bizonyítja a DITEC minőséget és a megbízhatóságot.

Így lakossági felhasználás esetén nem véletlen az
5 év garancia ipari felhasználás esetén a 2 év garancia.

 

DITEC POWER kapunyitó intenzív igénybevételre

A POWER kapunyitó egy kiforrott konstrukció, melyet kifejezetten, az átlagostól nagyobb igénybe vételre terveztek. Nem jelent problémát a napi 100 nyitás sem.

Így kiválóan alkalmas nem csak családi házak, hanem társasházak és cégek telephelyin lévő szárnyas kapuk mozgatására is.

A POWER kapunyitó háromféle külső megjelenéssel, de négyféle teljesítménnyel és belső kialakítással készül.

Így mindig a könnyen kiválasztható a kapuszárnyak méretéhez, súlyához és az igénybevételhez legjobban megfelelő szárnyas kapunyitó automatika.

 

Többféle szárnyas kapunyitó megoldás bármilyen helyzetre

Lehet Önnek kertes háza vagy vállalkozásának telephelye. A DITEC berendezései közül mindig kiválasztható az adott helyszínhez és a kapuhoz legjobban alkalmazható szárnyas kapunyitó.

POWER50 szárnyas kapunyitó: akár 5 méteres vagy 800kg-os kapuszárny, rendkívül intenzív igénybevételre is, akár 300 nyitás / nap terhelhetőség.

POWER40 szárnyas kapunyitó: akár 4 méteres vagy 700kg-os kapuszárny, nagyon intenzív igénybevételre is, akár 200 nyitás / nap terhelhetőség.

POWER35 szárnyas kapunyitó: akár 3,5 méteres vagy 600kg-os kapuszárny, intenzív igénybevételre is, akár 150 nyitás / nap terhelhetőség.

POWER25 szárnyas kapunyitó: akár 2,5 méteres vagy 400kg-os kapuszárny, fokozott igénybevételre, akár 80 nyitás / nap terhelhetőség.

 

>>> Kérjen kapunyitó árajánlatot most <<<

 

DITEC POWER a biztonságos kapunyitó

Minden DITEC kapunyitó alap funkciója az ODS akadályérzékelő rendszer. Az intelligens elektronika a kapu akadályba ütközésekor érzékeli az akadályt. Nem próbája meg összepréselni azt, hanem megállítja a kapu mozgását és az ellenkező irányba mozgatja, felszabadítva a kapun való áthaladást. Így maximális a biztonság még a fotocellák által nem védett területen is.

Minden DITEC kapunyitó ki van egészítve a biztonsági fotocellával is, mely a kapunyílás két oldalára kerül felszerelésre. Amíg a két fotocella között akadály van, a kapu nem záródik. Ha a fotocella záródás közben érzékel akadályt, azonnal megáll a kapu és visszanyit.

A fotocellák szerelhetők külső és belső oldalon egyaránt, így tovább fokozható a biztonságos kapu használat.

Olyan kapuk esetében, ahol személyautó és teherautó forgalom is van, a fotocella duplán kerül felszerelésre. Így nem történhet rácsukódásos baleset.

A DITEC POWER kapunyitó nem csak biztonságos, de még jól is mutat szinte bármilyen kapun. A gyors nyitással és zárással pedig tovább növeli az Ön kényelmét. A POWER szárnyas kapunyitó egy átlagos kaput alig 15 másodperc alatt kinyit vagy bezár.

 

DITEC POWER az intelligens kapunyitó

A DITEC POWER kapunyitó intelligens vezérlésébe nem csak fotocellák csatlakoztathatók. Lehet Önnek villogó lámpa és kerti világítás vezérlése, vagy más biztonsági eszközök kezelése az igénye, nem probléma. Társasházak és cégek telephelyein gyakran felmerülő igényként akár a beléptető vagy parkoló rendszer részeként is alkalmazható.

Európai szabvány szerinti, 433,92Mhz-es, ugrókódos, távirányítás. A DITEC saját fejlesztésű rádiórendszerének köszönhetően, rossz szándékkal hiába másolják le a távirányító kódját. A kód minden gombnyomásra változik, amit csak a vezérlésbe integrált rádióvevő tud követni. Így a másolt kód nem használható, és az Ön távirányítója nélkül a kaput illetéktelenek nem nyithatják.

Kiegészítők egész sora szolgálja az ön kényelmét és biztonságát. Így a szárnyas kapunyitó a távirányításon kívül vezérelhető még beléptető rendszerről, kódkapcsolóról és mobiltelefonról is. Ahol a fotocellák kábelezése nem megoldható, vezeték nélküli fotocellákkal valósul meg a rácsukódás elleni védelem.

Nem jelent problémát az automatikus záródás sem. Ha netán feledékeny, a POWER kapunyitó automatikusan is becsukhatja a kaput Ön helyett.

 

POWER a hosszú távú kapunyitó megoldás

A hosszú élettartam és a megbízható működés ez a két tulajdonság, ami leginkább jellemző a POWER kapunyitókra.

A minőségi szárnyas kapunyitó alapja egy masszív, alumínium öntvény ház. Stabilan tartja az mozgató motort és a hajtóművet. Rozsdásodás kizárva. A beépített egyenáramú motor nem csak biztonságos használatot biztosít, de a 24 voltos technológia nagyobb terhelhetőséget is jelent. A típustól és a kaputól függően a napi 80-300 nyitás sem okoz gondot. Megbízhatóan működik -20 és +50°C között.

A kapunyitó motor hajtóműve önzáró. Ez a megoldás zárva tartja a kapuját áramkimaradás esetén is. Illetéktelenek nem tudják kinyitni. A tartozék kulcs segítségével lehet csak a motort kioldani, és ezt követően a kaput kézzel mozgatni.

Ha áramkimaradás esetén is fontos a működés, POWER kapunyitó esetében nem probléma. Az automatika kiegészíthető szünetmentes működést biztosító akkumulátor készlettel. Így mindig teljes a kényelem.

A DITEC toló kapunyitó legmostohább időjárási körülmények között is megbízhatóan működik. Lehet hideg tél, vagy forró nyár, egy DITEC kapunyitó automatika nem hagyja cserben. Az elindulás és a hazaérkezés mindig kényelmes és biztonságos.

 

POWER szárnyas kapunyitó technikai paraméterek

Az alábbi ábrák segítséget nyújtanak a megfelelő POWER kapunyitó kiválasztásához, de szakembereink örömmel segítenek Önnek. Hívjon minket most: +36 30 283 68 00

A kapuszárny mérete és súlya fontos adat, de más helyszíni adottságokat is figyelembe kell venni. Ezekhez nyújt segítséget a következő két rajz és táblázat. A kapujára megfelelő kapunyitó kiválasztásához hívja szakembereinket: +36 30 283 68 00.

 

POWER kapunyitók műszaki adatai

A svédországi Entrematic Group AB, mint gyártó kijelenti, hogy minden DITEC kapunyitó automatika az Európai Unióban minden érvényben lévő, ide vonatkozó előírásnak megfelelő, CE jelzéssel ellátott termék. Úgy lettek kialakítva, hogy kézi mozgatású kapukra telepítve megfeleljen a 2006/42/EC irányelvnek, és az abban leírt biztonsági követelményeknek. Megfeleljen az 2006/95/EC Alacsony Feszültségű Irányelvnek, és a 2004/108/EC elektromágneses összeférhetőségre vonatkozó irányelveknek.

Dőljön hátra és élvezze a DITEC, Európa legnagyobb, automata bejáratokat és kapunyitó motorokat gyártó cége által nyújtott kényelmet és biztonságot.

 

>>> Kérjen kapunyitó árajánlatot most <<<

 

POWER kapunyitók kábelezése

Az alábbi kép egy átlagos igényeket kiszolgáló, DITEC POWER szárnyas kapunyitó automatika kábelezését mutatja.

1 - Távirányító 2 - Villogó lámpa MT 2x1mm2
3 - POWER motor MT 2x1,5mm2 4 - Külső oldali fotocella 6x0,22mm2
5 - Belső oldali fotocella 6x0,22mm2 6 - Vezérlő, ide fut össze minden kábel
7 - Betáp MT 3x1,5mm2. Legyen hozza kialakítva különálló, 6 amperes kismegszakító

Az egyedi igények és a helyszín ismeretében a kábelezés ettől eltérhet. Szakmai tanácsért látogasson el bemutatótermünkbe és hívja munkatársainkat: +36 24 526 300 és +36 30 283 68 00.

DITEC POWER kapunyitó motor szárnyas kapukra 5 év garanciával.

Látogasson el bemutató termünkbe is, ahol a POWER szárnyas kapunyitó működés közben is megtekinthető és kipróbálható.


Ditec, EcoTor, Euroholz és Hörmann GARÁZSKAPU
Garázskapu
ECOTOR
szekcionált
garázskapu
DITEC
szekcionált
garázskapu
EUROHOLZ
szekcionált
fa garázskapu
Hörmann LPU 40
szekcionált
garázskapu
Hörmann EPU 40
szekcionált
garázskapu

Időtálló szépség és elegancia
KOVÁCSOLTVAS és egyéb lakatos munkák
Kovácsoltvas
KOVÁCSOLTVAS
tolókapu és kerítés
KOVÁCSOLTVAS
szárnyas kapu és kerítés
KOVÁCSOLTVAS
korlát
 
Kényelem egy gombnyomásra -
KAPUNYITÓ automatikák
Kapunyitó
DITEC GLOBE
kapunyitó motor garázskapukhoz
DITEC CROSS
kapunyitó motor tolókapukhoz
DITEC OBBI
kapunyitó motor szárnyas kapukhoz
DITEC LUXO
kapunyitó motor szárnyas kapukhoz
DITEC CUBIC
kapunyitó motor szárnyas kapukhoz
 
Minőségi műanyag nyílászáró -
AJTÓ és ABLAK
AJTÓ és ABLAK
GEALAN - S-LINE
műanyag bejárati ajtó
és ajtópanelek
GEALAN
6 és 7 kamrás műanyag ablak és erkélyajtó
2 vagy 3 rétegű üvegezéssel, U = 1,0 vagy 0,65 W/m2K
GEALAN - GAVA PLAST
műanyag bejárati ajtó
és ajtópanelek

 Egy minőségi KLÍMA hűs és tiszta levegőt biztosít otthonában,
üzletében és irodájában
KLÍMATECHNIKA: Fujitsu klíma, Fisher klíma, LG klíma, MIDEA klíma, Panasonic klíma, Samsung klíma, huto - futo és páramentesíto klíma berendezések.
FUJITSU
hűtő - fűtő
klíma berendezések
FISHER
hűtő - fűtő
klíma berendezések
FISHER ART
hűtő - fűtő
klíma berendezések
LG
hűtő - fűtő
klíma berendezések
 
Gondoskodunk otthona védelméről is.
BIZTONSÁGTECHNIKA
Biztonságtechnika A - Z-ig
PARADOX
riasztó
rendszer
SAMSUNG
biztonsági kamera
megfigyelő
rendszer
EUROVIDEO
számítógép alapú

megfigyelő
rendszer
EUROVIDEO DVR
digitális képrögzítő
és megfigyelő
rendszer
SENGATE
infra kerítés
kültéri védelem

 

Az alábbi termékek a munkahelyén vagy a vállalkozásában is
hasznosak lehetnek.

További termékeinket megtalálja a felső menüsorban.

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat