Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

ION toló kapunyitó

DITEC kapunyitó automatika, toló kapukra 5 év garanciával

Svéd minőség megfizethető áron

A közel négy évtizedes múltra visszatekintő DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat és kapunyitó motorokat gyártó cége, melynek berendezései már több mint 20 éve vannak jelen Magyarországon.

A DITEC az a márka, ami élen jár az kapuautomatizálási rendszerekben, mert szenvedélyük, hogy jobbak legyenek másoknál. Az ION kapunyitók a több mit 10 évig gyártott CROSS lakossági toló kapunyitó motorokat váltja. Fő különbség az intelligens vezérlő, a még biztonságosabb használat, és a gyorsabb működés.

A DITEC ION kapunyitók a családi házak és kisebb társasházak ideális automata kapumozgatója. Azoknak tervezték, akik hosszú távú megoldást keresnek a toló kapujuk mozgatására. Akiknek fontos a kimagasló minőség és a megbízható működés.

A DITEC nem bízott semmit a véletlenre. Minőségi alapanyagokból és a legújabb technológia alkalmazásával hozták létre az ION kapunyitót.

Az ION kapunyitók 2018-as megjelenésük óta az élre törtek a toló kapumozgatás területén. A sokoldalú, intelligens vezérlő elektronika, és a magas minőségű mechanika egy kiemelkedően megbízható toló kapunyitót alkot. Ezért minden általunk felszerelt ION kapunyitóra 5 év a garancia.

 

DITEC ION kapunyitó fokozott igénybevételre

Az ION kapunyitó egy jól átgondolt konstrukció, melyet az átlagostól nagyobb igénybe vételre terveztek.

Elsősorban családi házak és kisebb társasházak toló kapuinak mozgatására tervezték.

Nem jelent problémát a napi 40-80 nyitás sem.

Intelligens és sokoldalú vezérlő elektronikája számos kényelmi és biztonsági funkcióval rendelkezik, vagy kiegészíthető. Pl.:
- kiskapu funkció
- lágy indítás és megállás
- többféle védelmi eszköz csatlakoztatása
- energiatakarékos üzemmód
- akkumulátoros szünetmentesítő készl
et

 

Minőségi toló kapunyitó megoldás

Az ION kapunyitó azonos külső megjelenéssel, de kétféle teljesítménnyel készül. Így könnyen kiválasztható a kapu méretéhez, súlyához és az igénybevételhez legjobban megfelelő toló kapunyitó automatika.

ION4 toló kapunyitó: akár 400kg-os kapukhoz, fokozott igénybevételre, maximum 12 méter kapuméretig, 30cm / másodperc, nyitási sebességgel.

ION6 toló kapunyitó: akár 600kg-os kapukhoz, intenzív igénybevételre, maximum 12 méter kapuméretig, 30cm / másodperc, nyitási sebességgel.

 

DITEC ION a biztonságos kapunyitó

Minden DITEC kapunyitó alap funkciója az ODS akadályérzékelő rendszer. Az intelligens elektronika a kapu akadályba ütközésekor érzékeli az akadályt. Nem próbája meg összepréselni azt, hanem megállítja a kapu mozgását és az ellenkező irányba mozgatja, felszabadítva a kapun való áthaladást. Így teljes a biztonság még a fotocellák által nem védett területen is.

Minden DITEC kapunyitó ki van egészítve a biztonsági fotocellával is, mely a kapunyílás két oldalára kerül felszerelésre. Amíg a két fotocella között akadály van, a kapu nem záródik. Ha a fotocella záródás közben érzékel akadályt, azonnal megáll a kapu és visszanyit.

Olyan kapuk esetében, melyet személyautók és teherautók is használnak, a biztonsági fotocellák duplán kerül felszerelésre. Így nem történhet rácsukódásos baleset.

A biztonsági fotocellák szerelhetők külső és belső oldalon egyaránt, így tovább fokozható a toló kapunyitó biztonságos használata.

 

>>> Kérjen kapunyitó árajánlatot most <<<

 

DITEC ION az intelligens kapunyitó

A DITEC ION kapunyitó a beépített, multi funkciós vezérlő elektronikával rendelkezik. Alkalmazható akár beléptető vagy parkoló rendszer részeként is. A biztonsági fotocellákon és a villogó lámpán kívül számos kiegészítő csatlakoztatható. Így a kettő és négygombos távirányítókkal kapcsolható a kerti világítás, vagy más eszközök.

Európai szabvány szerinti, 433,92Mhz-es, ugrókódos, távirányítás. A DITEC saját fejlesztésű rádiórendszerének köszönhetően, rossz szándékkal hiába próbálják lemásolni a távirányító kódját. A kód minden gombnyomásra változik, amit csak a vezérlésbe integrált rádióvevő tud követni. Így a másolt kód nem használható, és az Ön távirányítója nélkül a kaput illetéktelenek nem nyithatják.

 

ION a hosszú távú kapunyitó megoldás

A hosszú élettartam és a megbízható működés két alapfeltétele a minőségi kapunyitó berendezés és a szakszerű kivitelezés.
Az ION kapunyitót a DITEC gyakori használatra tervezte, minőségi alapanyagokból gyártotta. A kapu mértétől és súlyától függően 50.000 - 150.000 nyitás élettartam várható. Ez egy átlagos családi ház esetében is több mint 25 év.

A minőségi toló kapunyitó alapja egy masszív, alumínium öntvény ház. Stabilan tartja az mozgató motort és a vezérlő elektronikát. Rozsdásodás kizárva. A beépített egyenáramú motor nem csak biztonságos használatot biztosít, de a 24 voltos technológia nagyobb terhelhetőséget is jelent. Napi 50-80 nyitás sem okoz gondot. Megbízhatóan működik -20 és +50°C között.

Az ION kapunyitó automatika erős, strapabíró, folyamatos kenésű, fogaskerekes hajtóművel készült, mely hosszú évekig fogja Önt szolgálni. A motor hajtóműve önzáró. Ez a megoldás zárva tartja a kapuját áramkimaradás esetén is. Illetéktelenek nem tudják eltolni. A tartozék kulcs segítségével lehet csak a motort kioldani, és ezt követően kézzel mozgatni.

Ha áramkimaradás esetén is működtetni kell a toló kaput, ION kapunyitó esetében nem probléma. A kapunyitó automatika kiegészíthető szünetmentes működést biztosító akkumulátor készlettel. Így mindig teljes a kényelem.

Az automata kapunyitó alap tartozéka az állítható rögzítő alaplemez. Ezzel lehet a kapunyitó motor helyzetét vízszintesen és függőlegesen is állítani. Ez biztosítja az automata rendszer hosszú élettartamát, mert lehetővé teszi a DITEC kapunyitó motor utólagos beállítást is, amivel a kapu esetleges szerkezeti megereszkedését lehet ellensúlyozni.

Az egész motoros hajtóművet egy kemény műanyag burkolat védi az időjárástól.

A DITEC toló kapunyitó legmostohább időjárási körülmények között is megbízhatóan működik. Lehet hideg tél, vagy forró nyár, egy DITEC kapunyitó automatika nem hagyja cserben. Az elindulás és a hazaérkezés mindig kényelmes és biztonságos.

Gyors nyitással és zárással növeli az Ön kényelmét. A DITEC kapunyitó egy átlagos kaput alig 15 másodperc alatt kinyit vagy bezár.

Kiegészítők egész sora szolgálja az ön kényelmét és biztonságát. Így a toló kapunyitó a távirányításon kívül vezérelhető még beléptető rendszerről, kódkapcsolóról és mobiltelefonról is. Ahol a fotocellák kábelezése nem megoldható, vezeték nélküli fotocellákkal valósul meg a rácsukódás elleni védelem.
Nem jelent problémát az automatikus záródás sem. Ha netán feledékeny, a DITEC ION kapunyitó automatikusan is becsukhatja a kaput Ön helyett.

 

>>> Kérjen kapunyitó árajánlatot most <<<

 

ION kapunyitók műszaki adatai

A svédországi Entrematic Group AB, mint gyártó kijelenti, hogy minden DITEC kapunyitó automatika az Európai Unióban minden érvényben lévő, ide vonatkozó előírásnak megfelelő, CE jelzéssel ellátott termék. Úgy lettek kialakítva, hogy kézi mozgatású kapukra telepítve megfeleljen a 2006/42/EC irányelvnek, és az abban leírt biztonsági követelményeknek. Megfeleljen az 2006/95/EC Alacsony Feszültségű Irányelvnek, és a 2004/108/EC elektromágneses összeférhetőségre vonatkozó irányelveknek.

Dőljön hátra és élvezze a DITEC, Európa legnagyobb, automata bejáratokat és kapunyitó motorokat gyártó cége által nyújtott kényelmet és biztonságot.

 

ION kapunyitók kábelezése

Az alábbi kép egy átlagos igényeket kiszolgáló, DITEC toló kapunyitó automatika kábelezését mutatja.

Az egyedi igények és a helyszín ismeretében a kábelezés ettől eltérhet. Szakmai tanácsért látogasson el bemutatótermünkbe és hívja munkatársainkat: +36 24 526 300 és +36 30 283 68 00.

DITEC ION kapunyitó motor toló kapukra 5 év garanciával.

Látogasson el bemutató termünkbe is, ahol a minőségi kapunyitó motorokat működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.


Ditec, EcoTor, Euroholz és Hörmann GARÁZSKAPU
Garázskapu
ECOTOR
szekcionált
garázskapu
DITEC
szekcionált
garázskapu
EUROHOLZ
szekcionált
fa garázskapu
Hörmann LPU 40
szekcionált
garázskapu
Hörmann EPU 40
szekcionált
garázskapu

Időtálló szépség és elegancia
KOVÁCSOLTVAS és egyéb lakatos munkák
Kovácsoltvas
KOVÁCSOLTVAS
tolókapu és kerítés
KOVÁCSOLTVAS
szárnyas kapu és kerítés
KOVÁCSOLTVAS
korlát
 
Kényelem egy gombnyomásra -
KAPUNYITÓ automatikák
Kapunyitó
DITEC GLOBE
kapunyitó motor garázskapukhoz
DITEC CROSS
kapunyitó motor tolókapukhoz
DITEC OBBI
kapunyitó motor szárnyas kapukhoz
DITEC LUXO
kapunyitó motor szárnyas kapukhoz
DITEC CUBIC
kapunyitó motor szárnyas kapukhoz
 
Minőségi műanyag nyílászáró -
AJTÓ és ABLAK
AJTÓ és ABLAK
GEALAN - S-LINE
műanyag bejárati ajtó
és ajtópanelek
GEALAN
6 és 7 kamrás műanyag ablak és erkélyajtó
2 vagy 3 rétegű üvegezéssel, U = 1,0 vagy 0,65 W/m2K
GEALAN - GAVA PLAST
műanyag bejárati ajtó
és ajtópanelek

 Egy minőségi KLÍMA hűs és tiszta levegőt biztosít otthonában,
üzletében és irodájában
KLÍMATECHNIKA: Fujitsu klíma, Fisher klíma, LG klíma, MIDEA klíma, Panasonic klíma, Samsung klíma, hűtő - fűtő és páramentesítő klíma berendezések.
FUJITSU
hűtő - fűtő
klíma berendezések
FISHER
hűtő - fűtő
klíma berendezések
FISHER ART
hűtő - fűtő
klíma berendezések
LG
hűtő - fűtő
klíma berendezések
 
Gondoskodunk otthona védelméről is.
BIZTONSÁGTECHNIKA
Biztonságtechnika A - Z-ig
PARADOX
riasztó
rendszer
SAMSUNG
biztonsági kamera
megfigyelő
rendszer
EUROVIDEO
számítógép alapú

megfigyelő
rendszer
EUROVIDEO DVR
digitális képrögzítő
és megfigyelő
rendszer
SENGATE
infra kerítés
kültéri védelem

 

Az alábbi termékek a munkahelyén vagy a vállalkozásában is
hasznosak lehetnek.

További termékeinket megtalálja a felső menüsorban.

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat